Wij zullen de tijd nemen om samen uit te zoeken wat het beste bij jullie past.

Niets kan je voorbereiden op het verlies van je (ongeboren) baby of kind. Bij het verlies van een kind staat je wereld een tijd stil. Tijd die nodig is om afscheid te nemen van een leven dat nog niet eens goed begonnen was.

Een baby(kinder)uitvaart kan heel intiem, in familiekring, georganiseerd worden. Andere ouders vinden het juist fijn om de uitvaart te delen met hun vrienden.

Er is veel keuze in materialen zoals speciaal kinderrouwdrukwerk, mandjes, kistjes, wikkeldoeken, kleine urnen en grafmonumenten.

Bij In de Wolken zijn boeken en materialen verkrijgbaar rondom afscheid en verlies.

Als uitvaartbegeleider hebben wij ruime ervaring met jonge gezinnen waar onverhoopt een baby vlak voor, tijdens of na de geboorte is overleden. De rust, aandacht en tijd, maar ook zeker onze ervaring kan voor de ouders helpen om deze tijd bewust te beleven en er met elkaar een warm en liefdevol afscheid van te maken

Bij elke uitvaart geven wij ouders en kinderen informatieboekjes voor extra ondersteuning. Voor kinderen is er bijvoorbeeld een herinneringsboek waar ze foto’s in kunnen plakken en herinneringen in op kunnen schrijven. Dit is tevens een mooi boekwerk om later in terug te kunnen kijken.