Over ons

Als familiebedrijf zijn we er voor andere families. We nemen de tijd en staan klaar om jullie te leren kennen.  

We zetten ons in voor een waardig, eervol en persoonlijk afscheid, traditioneel of eigentijds. Het kan zoveel liefdevoller zijn als je het persoonlijk maakt.

Onze kracht is dat wij dit samen doen en ieders kwaliteiten bundelen.
Samen maken we deze dag bijzonder en ook de weg ernaartoe.

We staan dicht bij de nabestaanden en bieden ondersteuning op alle mogelijke manieren. Wij ontzorgen je en nemen de tijd om al je wensen – en die van de overledene – te bespreken. Dit doen we niet even in een uurtje, maar bouwen dit samen op tot aan de dag van de uitvaart.

Cornelissen is een kleinschalige uitvaartonderneming met persoonlijke aandacht én bovendien alles in eigen beheer. We denken graag met je mee om een waardig afscheid van jouw dierbare te realiseren, wat je wensen en ideeën ook zijn.


Ons team

Al van jongs af aan draaien Simon en Max Cornelissen mee. Samen met Monique, Hellen en Hilde en onze gastvrouwen en heren.

Samen staan we voor wat Cornelissen al was en zal blijven: een uitvaartonderneming met aandacht voor families en kwalitatieve verzorging, tot in de details.

Lees meer

Geschiedenis

Een familiebedrijf van vier generaties, al meer dan 100 jaar oud. Daar zit een verhaal achter.

En dat verhaal begon in 1919 met overgrootvader Hent Cornelissen.

Lees meer

In Memoriam

Wim Cornelissen

12-12-1963 – 25-1-2020

Lees meer

Wat families over ons zeggen

Als familiebedrijf zijn we er voor andere families. We vinden het daarom belangrijk om te weten hoe anderen over ons denken.

Ans van Dalen
Ans van Dalen
09:36 05 Mar 24
Als we nu terugkijken naar de uitvaart van mijn broer,die door Cornelissen helemaal verzorgd is,zijn de volgende woorden van toepassing.Zeer persoonlijk, zowel tijdens het bespreken van de uitvaart, het meedenken, en zij hebben oog voor de familie.Houden veel contact tijdens de periode voor de uitvaart.Dit was persoonlijk, per telefoon en via... de mail.Het voelde als zeer betrokken voor ons.Complimenten voor het familiebedrijf.lees verder
Jeroen van Oijen (Jeroenskeukenwereld)
Jeroen van Oijen (Jeroenskeukenwereld)
15:52 23 Jan 24
namens jeroenskeukenwereld catering | events, hebben wij een fijne samenwerking met Cornelissen Uitvaartverzorging, een fantastische partner voor in de toekomst.met culinaire groet, Jeroenskeukenwereld Catering | Events
Frans van Velsen
Frans van Velsen
14:52 12 Sep 23
Begin augustus is onze vader, echtgenoot, schoonvader en opa overleden en begraven, het was een wens van hem dat uitvaartonderneming Cornelissen dit ging doen.We zijn met ons allen uitstekend begeleid door het team , Hilde heeft alles inwerking gesteld , wat een zeer goede en mooie begrafenis is geworden. De jonge mannen Max en Simon... Cornelissen van deze twee stonden we echt versteld, hoe respect vol en met veel passie ze met de overleden om gingen, even als met de nabestaanden, niets was ze te veel.Mede door dit geweldige team hebben wij deze bijzondere dag intens en met veel liefde kunnen afsluiten. We hebben er met ons alleen een zeer goed gevoel over.Bedankt Team Cornelissenlees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
Deel jouw ervaring